Info från MHRF

Klubbinfo 5-14

 

Detta Klubbinfo skickas till ordförande, sekreterare, MHRF-kontaktperson, redaktör, klubbadministratör och försäkringsansvarig i MHRF:s medlemsklubbar.

Information om FIVA:s kommande enkätundersökningar

Här kommer information om tre kommande undersökningar i Europa rörande historiska fordon och youngtimers som vi hoppas ni kan vara med och sprida kunskap om till alla era medlemmar, fordonsägarna, som är en viktig målgrupp. I detta klubbinfo finns en pdf bilagd där ni får utförligare information om undersökningarna.

De tre enkätundersökningarna är webbaserade och riktar sig till:

  • Fordonsägarna
  • Klubbarna (OBS: en enkät/klubb)
  • Näringsidkare, till exempel handel med fordon och reservdelar, renovering, underhåll, tillverkning av delar och tillbehör, trimning, lagring och transport av fordon, försäkring, finansiering, museum, publikationer, utbildning och uthyrning

När och hur?
Under april och maj är det planerat att enkäterna ska finnas tillgängliga och då har alla möjlighet att lämna sitt svar via länkar som MHRF och FIVA kommer att lägga upp på respektive hemsida mot slutet av mars. Via FIVA:s hemsida kommer det finnas möjlighet att välja att besvara enkäterna på andra språk än svenska.

Genom er medverkan skapas förutsättningar för ett bra undersökningsresultat men framförallt verktyg för att fortsatt göra det möjligt att bruka, bevara och utveckla det fordonshistoriska kulturarvet i Sverige och Europa.
Vi hoppas ni i klubben även kan hjälpa de av era medlemmar som inte har tillgång till nätet att besvara enkäten. För att få så stor spridning som möjligt är det bra om fordonsägarna även kan informera de näringsidkare de anlitar om undersökningarna och givetvis vice versa. Ni får gärna sprida informationen via era hemsidor och klubbtidningar.

Kontakta oss gärna om ni har frågor kring undersökningarna.

Peter Edqvist, Ordförande 070-571 54 39

Jan Tägt, Generalsekreterare 070-570 28 01

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Info från MHRF

  1. Hans schultz skriver:

    Här är länken till fifa/ mhrf. enkät jag har svarat för klubbens verksamhet.
    ni svarar för eran egen del på erat fordons innehav. mvh Hans schultz Ordförande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.