Föreningens framtid

Vi i styrelsen vill ha er medlemmars syn på vår förening vad vi skall prioritera och hur vi gemensamt skall ta den in i framtiden.
Senaste årsmötet genomfördes digitalt via Teams. Tyvärr deltog nästan ingen förutom de som så att säga ”var tvungna”. Så här vill vi inte att det fortsätter, då dör föreningen. Inte enbart denna förening som lider av minskat intresse från sina medlemmar, utan det verkar vara en sjukdom i hela föreningssverige.
Hur gör vi då för att bättra oss?
Ja det kan endast NI svara på.
Av den anledningen har vi skapat en medlemsenkät med ett antal viktiga frågor som vi i styrelsen hoppas ni tar er tid att svara på. Det är medlemmarna som gör en förening.
För att ha en ideell förening så krävs det en fungerande styrelse, och några fler än den som vill engagera sig. Så ställ upp! Vi vet att vissa tycker det räcker att ha en ”vänklubb” som
träffas och har skoj, men betänk då följande: Utan en ”riktig förening” har vi ingen förmånlig försäkring, ingen möjlighet delta i ECCR samarbetet, inget stöd från vårt riksförbund MHRF och ingen föreningslegalitet. Det är ni som bestämmer!
Vi har på förslag att genomföra nästa årsmöte under midsommarhelgen nästa år, i samband med ECCR träffen på Fyn i Danmark. Kanske kan det locka några fler att delta? Ingenting är dock bestämt i ärendet ännu.
Avsaknaden av en ny redaktör gör att framtiden för Hjulhuset är oviss, även här är det NI som avgör vad som ska ske.
Läs igenom, besvara enkäten och sänd in den!
/Styrelsen.

Enkät för betalande medlemmar. https://bit.ly/3wRVEyf

Enkät för dig som ännu inte är medlem. https://bit.ly/37tXWJQ

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.