MHRF klubbinfo

Klubbinfo 4 -16
Detta Klubbinfo skickas till alla angivna klubbfunktionärer hos MHRFs medlemsklubbar. Informationen omfattar:
• Leverans av Evenemangskalendern och Försäkringsinfo 2016
• MHRFs remissvar till Näringsdepartementet om den framtida kontrollbesiktningen

Leverans av Evenemangskalendern och Försäkringsinfo 2016
Nu har Evenemangskalendern 2016 samt Försäkringsbroschyren lämnats till tryck. Leverans till distributören sker den 7 mars och några dagar senare börjar utskicken till klubbarna.

För att detta ska gå så smidigt som möjligt är det väldigt viktigt att vi har korrekta adressuppgifter till klubbarna. Fel uppgifter skapar merkostnader för MHRF och leveransen till klubben blir försenad. Genom att logga in på er klubbsida på www.mhrf.se kan ni uppdatera adressen om det behövs. Observera att det finns möjlighet att ange en särskild leveransadress för trycksaker, om ni inte vill ha dem till den ordinarie klubbadressen.
Lägg även in uppgift om hur många trycksaker klubben vill ha. Det går att beställa kalender med försäkringsinfo inkluderad men också enbart försäkringsbroschyr om man har behov av detta. Det är alltså samma information i den separata broschyren som är inkluderad i kalendern, så den separata broschyren primärt avsedd för klubbar som väljer att inte skicka ut evenemangskalendern till medlemmarna. Det finns två rader att fylla i på klubbsidan, en för kalendern och en för försäkringsbroschyren. Ange gärna “0” eller “Inga” om inget ska skickas ut, så blir det tydligare för oss på kansliet. Har ni inte angivit något alls angående antal trycksaker på dessa rader kommer vi att skicka ut evenemangskalendern, och enbart den, baserat på angivet medlemsantal. Vi uppmanar alla att titta vad det idag står på er klubbsida, då det i många fall finns gamla uppgifter rörande antal trycksaker som ska skickas.
Uppdatering av adress samt antal trycksaker behöver vara gjord senast den 29 februari.

MHRFs remisssvar till Näringsdepartementet om den framtida kontrollbesiktningen
MHRF uppmanar regeringen att, i linje med vad Transportstyrelsens förslår i sin utredning TSG 2015-1382, besluta om att fler historiska fordon ska omfattas av besiktningsbefrielse än vad som är fallet idag. MHRF föreslår att flertalet historiska fordon inte ska genomgå periodisk kontrollbesiktning med undantaget för fordon som används i yrkesmässig trafik.

Vid alla typer av frågor, kontakta kansliet!

Med vänliga hälsningar,

Malin Erlfeldt
Kanslisekreterare MHRF
tfn: +46 (0)8-30 28 01
fax: +46 (0)8-31 27 06
skype: mhrfkansli

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.