Information från MHRF

MHRF snart 50 år ­– material till jubileumsbok efterlyses!

2019 är året då MHRF fyller 50 år. En av flera aktiviteter då är en jubileumsbok, som ska komma ut i början av 2019. Boken ska på olika sätt skildra MHRF:s framväxt, nutid och inte minst de olika medlemsklubbarnas aktiviteter. Därför efterlyser vi nu material från er i klubbarna. Det kan vara bilder från de gångna 50 åren, historik om er klubb eller ett visst evenemang, gärna med anknytning till MHRF.  Vi vill i synnerhet ha material från de klubbar som var med från början. Berättelserna får gärna vara med en nypa skratt, i lite större sammanhang. Plocka gärna fram damer som funnits med under årens lopp som haft betydelse för klubben.

En redaktör, Margita Söderqvist, kommer att sammanställa boken med underlag från många källor. Därför kan vi inte lova att alla bidrag kommer att användas och i det flesta fall kommer texter att behöva kortas eller redigeras. Om inte texter finns, dela gärna med er av informationen, så låter vi någon annan fixa texten.

Med många bidrag kan vi producera en bok som blir till glädje för klubbar, klubbmedlemmar och inte minst de politiker och beslutsfattare som vi kommer att ge den till. Stort tack på förhand för hjälpen i denna process.

Med vänliga hälsningar

Peter Edqvist
förbundsordförande

 

Kontaktpersoner:
Rikard Elgán
rikard.elgan@mhrf.se, 070-669 11 49
Lasse Söderqvist,
lars.soderqvist@mhrf.se, 073-037 46 65
Per Petersson
per.petersson@mhrf.se, 070-999 99 09

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.