Angående den smått infekterade disskusionen på Facebook om hemsidan

Det kan inte vara lätt försöka vara alla till lags, speciellt i en förening som vår som sträcker sig över hela landet medförande att avstånden inverkar menligt på möjligheten att umgås “live” så ofta som kanske vore behövligt för att undvika “pajkastning” och diverse verbala otrevligheter via Facebook och liknande.

Jag kan inte påstå jag heller tycker hemsidan är optimal men har sett både bättre och sämre. Att den är svår att förstå är till viss del en vanesak hoppas jag.

I vilket fall vill jag åtminstonde kommentera och dementera ett av påståendena på FB som sa att citat: ” Inläggen från “vanliga” medlemmar utöver styrelsen och fd styrelse är = 0″ Själv är jag ej, och har inte suttit, i styrelsen men har faktiskt gjort inlägg här på sidan så helt dött är här inte 🙂

Tänk på att det är upp till oss själva att göra detta till vad vi vill. Fungerar det inte får vi förbättra och/eller förändra men inte bli förbannade på varandra eller ha “vi-och-dom” snack.

Sommarhälsning från Sydkusten/C.

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

4 svar på Angående den smått infekterade disskusionen på Facebook om hemsidan

 1. Rolf Granlund skriver:

  Nu har censuren på gammalt Sovjetmanér slagit till på Campingveteranernas Facebooksida. Härmed betackar jag mig för vidare medlemskap i den slutna klubben som inte tål minsta kritik och där de flesta som försöker förnya och förändra betraktas som mindre vetande upprorsmakare och skall tystas. Har styrelsen utsett någon förutom styrelsen tillsammans o/e ordföranden som skall utöva censur mot det fria ordet eller är det självpåtaget ? Det som jag inte trott på förut och som hörts på flera håll är att det finns en liten elitfraktion i klubben samt att vi övriga är ”bara” medlemmar som man varken umgås med och skall tystas så snart någon vill förnya eller kritisera något har visat sig stämma. Blev ombedd att skriva på webben vilket jag gjort nu. Skall bli intressant att se hur länge detta får stå kvar !

 2. klevagarden skriver:

  Det är jag som har skapat hemsidan.
  När jag började jobbet så kunde jag ingenting om verktyget wordpress.
  Jag har lagt ner massvis av timmar på min fritid och Jag har gjort det bästa som jag klarar av just nu.
  Visst finns det brister och fel som jag jobbar på att förbättra men Ni måste hjälpa mig genom att meddela om det är något som inte fungerar eller om ni har ideer på vad som går att förbättra. Hellre det än att klaga för det tror jag inte förbättrar något.
  Men ni måste även förstå att jag gör jobbet helt ideelt.
  Vi tävlar i traktorpulling hela sommaren samtidigt som jag jobbar intensivt och det finns helt enkelt inte mer än 24 timmar på dygnet.
  Som ny i styrelsen har jag inte märkt av någon elit eller annat som det har skrivits om både på facebook och här.

  När ni säger att hemsidan är krånglig så tar jag gärna emot synpunkter på vad som är krångligt så att jag kan förbättra det.
  Det jag vet om nu är att forumet inte beter sig som det skall efter att jag släppte det fritt.
  Jag har felanmält men ännu inte fått något svar.
  Många synpunkter handlar om att det behövs en massa lösenord men det är tvunget då vi inte vill släppa medlemsförmånerna fria för alla samtidigt som det krävs registrering för att skriva nya artiklar.
  Lösenordet till medlemsförmånerna hittar ni i sista numret av hjulhuset.

  Men nu blickar jag fram mot helgens traktor pulling tävling i hörby.
  Hoppas att några av er kan komma och heja på oss.
  Eller så kanske vi ses på Wheels & Wings nästa helg.
  Hälsningar
  Thomas Alexandersson

 3. Rolf Granlund skriver:

  Det var ju intressant att Per Jönsson och du plötsligt har en Facebooksida där ni är moderatorer efter att det bekräftats att den inte är sanktionerad av styrelsen annat än för tidigare ECCR träff. Det kanske vore på sin plats att ta bort alla länkar både från Campingveteranernas websida och från sökningen på FB under namnet Campingveteranerna så att ni i lugn och ro kan censurera inlägg. Undertecknad har tillskrivit dig angående förbättringar på sidan vilket vad jag känner till även andra gjort och vi har alla fått samma standardsvar men ok jag bryr mig inte längre.

 4. Roland Ros skriver:

  Hej
  Tack alla i styrelsen för ert arbete i campingveteranerna.Utan er insats, fanns det ingen förening att ha synpunkter på.
  Nöjd medlem //Roland Ros

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.