Sista Sucken 2016 SKÅNE

När

23/09/2016 - 25/09/2016    
Hela dagen

Var

Nyehusen
Furobodavägen 73-13, Yngdjö, Skane, 29692

Hej kära medlemmar i Campingveteranerna tråkigt men sant sommaren börjar ta slut för denna gång !
Så Jag Roland Andersson samt Per Jönsson har nu fixat höstens SISTA SUCKEN träffen 2016 ( Åsa Hallberg & Lotta Mulder ) kommer naturligtvis också att hjälpa till !!
Träffen blir lite tidigare än vanligt av olika orsaker så notera följande datum ankomst fredagen den 23/9 till söndag den 25/9 . Platsen vi valde blev Martins Rökeri & Camping i YNGSJÖ 1 mil cykelvägen från Åhus .
Vi har preliminär bokat 25 platser det är ungefär vad campingen tar in , kan finnas möjlighet att få in några extra vagnar om så skulle behövas . Den som är intresserad kan kolla deras hemsida www.martinsrokeri.se
Vad som gäller är följande .
1 kostnaden är 200 kr dygnet som är rabatterat från ordinarie pris .
2 Var och en gör själva sin betalning vid ankomsten .
3 Anmälan göres till mig Roland Andersson på starchief.54@swipnet.se .Detta för att beräkna mat och dryck för fredagen
Mer info kommer att lämnas på FB samt våran hemsida , ett stort avsteg från programmet är att det blir ingen korv på fredagskvällen , utan det kommer att serveras Ärtsoppa med varm Punch och plättar hemma lagat . LÖRDAGENS PROGRAM FILAR VI FORTFARANDE PÅ . Det finns et stort grillhus på campingen där var och en kan fixa sin lördagsmiddag , det finns även möjlighet att köpa diverse ätbart på rökeriet som ligger på området exempelvis varmrökt lax med diverse såser , potatisen fixar ni i det gemensamma köket .
Har säkert glömt något men är det något ni undrar över så kontakta mig här på FB pm eller på mail starchief.54@swipnet.se går också bra på telefon 070 7760006

Bokmärk permalänk.

3 svar på Sista Sucken 2016 SKÅNE

  1. roland andersson skriver:

    Till er som tänker medverka på Sista Sucken 2016 gör er anmälan till Roland på starchief.54@swipnet eller på 070-7760006 detta är bara för mat och dryck på fredagen !!
    Betalning och registrering göres vid ankomst .
    Träffen blir lite tidigare än vanligt av olika orsaker så notera följande datum ankomst fredagen den 23/9 till söndag den 25/9 . Platsen vi valde blev Martins Rökeri & Camping i YNGSJÖ 1 mil cykelvägen från Åhus … / Den som är intresserad kan kolla deras hemsida http://www.martinsrokeri.se
    PS ! Priset för maten/ drycken på Fredagens ankomst samt Lördagens strapats kommer så fort vi har detta i hamn . M.v.h Roland Andersson

  2. roland andersson skriver:

    Hej tänkte så här !
    Då det strax börjar närma sig att dra till sista Sucken så kommer här en mer formel inbjudan till Martins Camping & Rökeri den 23/9 .
    Följande står på schemat ankomst fredagen den 23/9 från kl 08.00 registrering och betalning för campingen .
    Kl 19.30 så är det tid för gemensam måltid , det kommer inte att bli den sedvanliga korven ! Utan hemlagad ärtsoppa med varm Punch och valfri dryck till det samt hemlagade plättar med sylt och grädde som efterrätt samt kaffe .
    Lördagen är det tänkt att vi skall ha någon form av gemensam frukost kl 9.00 för att därefter få info av camping ägaren Martin om rökeriet och campingens tillkomst . Det fins då även möjlighet för de som vill att inköpa sin mat ( diverse fiskrätter ) inför kvällens gemensamma måltid som kommer att hållas i campingen grillhus , för de som vill grilla vad det än är .
    Kl 16.00 kommer det att i restaurangdelen bli en slags underhållning av Mats & Max med temat Absoluta betraktelser som varar cirka 1 timme.Det kommer att bjudas på 3 sorters Absolut och till det någon form av matbit , samt info om Åhus .
    Kl 19.30 är det tänkt att kvällens mat skall börjas att fixas till då grillarna står färdiga att använda . Under dagen kommer det att finnas möjlighet att bara slappa på campingen eller ta en cykelturen på en mil in till Åhushamn på fin cykelväg . Det kommer också att anvisas ett lokalt loppis ställe . Allt detta till en kostnad av 250 kr per person .Camping en är rabatterat till 200 kr dygnet som var och en betalar vid registreringen .
    Så vi Roland Åsa Per och Lotta hälsar er alla hjärtligt välkomna , till er som inte har anmält er så gör det på starchief.54@swipnet.se

  3. hans schultz skriver:

    vi kan tyvärr inte kommma då datumet är ändrat.mvh hans schultz o blomman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.