Campingveteranernas nya medlemsregister.

Äntligen är det nu dags att driftsätta ett nytt modernt system för att hantera vårt medlemsregister. Vad ger det för fördelar för dig som medlem? Du kan själv se och hantera vilka uppgifter vi har om dig. Fakturautskick av medlemsavgiften ihop med en enkel betalningslösning via Swish, kontokort eller plusgiro. Föreningen kan på ett snabbt och effektivt sätt göra utskick till er medlemmar. Medlemsmatrikeln blir enkel att skapa och uppdatera på hemsidan. Snabb och enkel registrering av nya medlemmar.

Det finns tre olika sätt för dig att komma in i systemet för att se samt uppdatera dina uppgifter.

1. I din webbläsare går du in på adressen medlem.campingveteranerna.se och klickar på knappen glömt lösenord. Fyll i din e-postadress och klicka på skicka. Får du efter några minuter ett meddelande så kan du byta lösenord och du är inne i systemet. Får du inget meddelande saknar vi din e-postadress. Då kan du istället välja alternativ 2.

2. I kommande nummer av hjulhuset finns det på adressetiketten bredvid ditt medlemsnummer en engångskod. Gå in på adressen medlem.campingveteranerna.se/kod Där anger du ditt medlemsnummer och din engångskod. Ditt medlemsnummer står även det på adressetiketten. Nu kommer du in i systemet och nu är det viktigaste att du anger en e-postadress och väljer ett eget lösenord. Du kan inte använda koden mer än en gång. Har du redan loggat in i systemet finns inte engångskoden med på tidningens adressetikett.

3. Skicka ett mail till supporten på medlemsregister@campingveteranerna.se så får du hjälp.

För dig som aktivt väljer att stå utanför systemet så finns möjligheten till det med. Du skall dock vara medveten om att det innebär att styrelsen får göra jobbet åt dig samt skicka ut fakturan via brev och hantera inbetalningen manuellt. Ring 0730792056 och meddela detta. Hälsningar
Styrelsen genom Thomas Alexandersson


Hur fungerar det nya medlemssystemet?

När du har lyckats logga in så möts du direkt av din startsida.

Det första du skall göra är att gå till menyn Mina Uppgifter och ändra ditt lösenord.
Här skall du även kontrollera din e-postadress för det är via den vi kommer att skicka ut fakturor och viktig information.

Under nästa meny kan du se uppgifter om ditt medlemsskap.
Du kan hantera en familjemedlem.
Avsluta ditt medlemskap.

Under menyn kan du lägga till samt hantera dina fordon.
Vill du registrera campingutrustning så går även det bra.
Lämna bara de fält som inte passar in tomma.

Nästa meny är Fakturor Här kan du se när du har betalt och om du inte har betalt någon faktura. Här kan du även direkt välja att betala fakturan snabbt och smidigt via Nets

Under sista menyn Prenumerationer kan du välja vilken information du vill att föreningen skickar till dig. Står den NEJ i någon ruta och du vill ändra det så går du tillbaks till menyn Mina uppgifter och vidare till Adressuppgifter och där längst ner kan du välja att få meddelanden.